Wilson Street, Highett

This beautifully renovated property, secluded behind a high brick fence and overlooking parkland was a delight to transform into a very appealing family home with all the comforts of modern living.

To enhance the original and new areas of the house we chose an eclectic mix of contemporary and classic furniture, lighting and accessories. As there are 3 living areas and 4-5 bedrooms, we gave each room its own personality, keeping in mind what it may be suited to. The neutral palette that had been selected in the finishes allowed us the freedom to use colour and pattern freely.

Making the most of the spacious living areas and quality finishes throughout the home, our objective was to bring these zones to life, creating a relaxing, fuss-free environment so that potential buyers could picture themselves living a low maintenance, peaceful lifestyle.